Feedback

Статті: Міжнародний день бармена

Як здивувати вегетаріанця або вегана: подарунки для душі і для тіла

Як здивувати вегетаріанця або вегана: подарунки для душі і для тілаПам'ятайте, що вегетаріанці виключили зі свого раціону м'ясні та рибні продукти.
11.05.2018 2075

Історія походження професії бармен

Історія походження професії барменКожна професія має свої цікаві особливості. Та, напевно, найцікавішою завжди є історія походження і перших кроків розвитку тієї чи іншої професії. Сьогодні хочемо розказати про зародження професії — бармен
14.01.2014 2837

Оригінальна професія бармена

Оригінальна професія барменаБармен - професія, яка з'явилась понад сто років тому. Назва професії походить від англійського слова "бар", що означає загородка, прилавок, стійка, які відгороджують продавця від покупця. Якщо раніше бари були тільки самостійними підприємствами, то тепер вони невід'ємна частина ресторанів і кафе. За асортиментом, технічним оснащенням бари поділяються на молочні, пивні, гриль, експрес, винні, а за призначенням - на танцювальні, концертні. В останній час з'явилися салатні і супові бари. У сучасних барах відвідувачі можуть відпочити в затишній обстановці, послухати музику, потанцювати, подивитись відеопередачу, виступ артистів вар'єте.
14.01.2014 1409
Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт