Feedback

Статті: Жінці, коханій

Чи можна дарувати фотографії

Чи можна дарувати фотографіїВідповідно до правил етикету, фотографії в якості подарунка вважаються ознакою поганого тону, особливо які зображують дарувальника. Ідеальний вихід з такої ситуації - у відповідь подарувати дарувальнику свою фотографію. Так вчинити можуть, мабуть, тільки пари, в інших випадках краще відмовитися від подарунка, якщо, звичайно, знати про норми етикету.
Навколо багато забобонів, і вони не обійшли стороною і фотографії. Хоча, це цілком зрозуміло, адже фотографії несуть в собі енергетику зображеної людини. За прикметою, такий подарунок обіцяє розставання. Наприклад, якщо дівчина хлопцю дарує фото (своє чи спільне), їх відносинам швидко приходить кінець. Даровану фотографію потрібно підписати, додавши «з любов'ю» тощо, тоді прикмета втратить свою силу.
21.07.2021 3081

Що можна подарувати дівчині просто так?

Що можна подарувати дівчині просто так?Коли поруч знаходиться кохана людина, краща подруга або просто красива дівчина, її хочеться балувати щохвилини. Дарувати всякі дрібниці, а час від часу і серйозні речі. І поки справа не дійшла до золотого обручку, хочеться дізнатися : що можна подарувати дівчині просто так, від душі?
04.09.2014 1815

Поради щодо вибору подарунка дівчині на день народження

Поради щодо вибору подарунка дівчині на день народженняДо вибору подарунка для коханої дівчини потрібно підходити серйозно.
24.03.2014 1545

Кращий подарунок дружині на день народження

Кращий подарунок дружині на день народженняЯкщо подарунок потрібен уже сьогодні-завтра, пропонуємо такі екстра-квік варіанти:

букет з цукерок;
SPA-сертифікат;
картину зі стразів Swarovski;
подарунковий ваучер на пригоду;
набір для декоративного вирізання з овочів і фруктів.
букет з куль.
Кращий подарунок дружині на день народження
Дружина любить вишивати хрестиком, шити, плести .... і т.д.? Це значно спрощує задачу! Ваш варіант подарунка - набір для рукоділля!
20.09.2013 3800

Як вибрати квіти для коханої дівчини?

Як вибрати квіти для коханої дівчини?Хочете подарувати квіти дівчині, але в замішанні - які краще? Відповідь проста: краще за все ті, які вона любить. Троянди, гербери, орхідеї ... Головне - вони обов'язково повинні бути свіжими. Не полінуйтеся вибрати найкращі квіти для найпрекраснішої дівчини!
20.09.2013 3185
Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт