Feedback

Привітання із днем захисту дітей

Діти — це безмежна щирість та відвертість, сонячні посмішки та приємні клопоти. Діти — наш найцінніший скарб, наше сьогодення та майбутнє.
Саме від нас залежить, як складуться їхні долі. Адже те, що ми вкладаємо в дитину з перших днів життя — любов, справедливість, повагу, милосердя, чесність — повертається до нас сторицею.
Впевнений, що разом ми зробимо все від нас залежне для того, аби захистити наших дітей від гіркоти розчарувань та зневіри. Давайте створимо для них щасливий світ. Світ, у якому ніколи не буде жорстокості, сліз та страждань. Зігріймо їх теплом свого серця та батьківською ласкою.
Хочеться вірити в те, що кожна дитина обере правильний шлях, знайде своє покликання, виросте достойною людиною та віддячить батькам за подароване життя, за турботу та ніжність.

Бажаю усім діткам щасливого безтурботного дитинства, добра, тепла та здоров’я! Нехай здійсняться ваші мрії!



Цікаві статті

  • Міжнародний День захисту дітей

    Міжнародний День захисту дітей

    Був заснований в листопаді 1949 у Парижі рішенням сесії Ради Міжнародної демократичної федерації жінок. Вперше «Міжнародний день захисту дітей» відзначався в 1950-му році в 51 країні світу. ООН підтримала цю ініціативу й оголосила захист прав, життя і здоров'я дітей одним з ... 1604

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт

Ми в соціальних мережах