Feedback

Привітання учням із останнім дзвоником у прозі

Привітання учням із останнім дзвоником у прозі
Дорогі учні!
Шановні вчителі та батьки!
Щиро вітаю Вас зі святом Останнього дзвоника – святом прощання зі школою!
Для багатьох школярів він сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Тож бажаю Вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.
Для вас, випускники, цей дзвоник справді є останній. Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів.
Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаю щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Вірю, що Ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Бажаю вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій.
Глибоко вдячний педагогам і батькам! Ви вклали у своїх вихованців і душу, і серце, і знання! Своєю любов'ю та невтомною працею допомагали пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності.
Щастя всім, добра, міцного здоров’я та успіхів!



Цікаві статті

  • Коли останній дзвоник 2021?

    Коли останній дзвоник 2021?

    Останній дзвоник 2021: коли та як проходитиме в умовах карантину Останній дзвоник цього тижня пролунає в багатьох школах. Але також є школи, в яких свято останнього дзвоника відбудеться в понеділок, 31 ... 695

  • Останній дзвоник 2019

    Останній дзвоник 2019

    Останній дзвоник – це день, коли учні до осені прощаються зі шкільною формою, ... 4120

  • Коли останній дзвінок-2018 в Україні, дата

    Коли останній дзвінок-2018 в Україні, дата

    Останній дзвоник в Україні у 2018 році традиційно пройде в останню п'ятницю весни. Та це ще далеко не кінець шкільного життя в цьому році. Про основні дати, які чекають на школярів у травні-червні, читайте ... 4370

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт

Ми в соціальних мережах